Jesse Zijlstra

Zelfstandig Recruitment Consultant in de duurzame sector. &Van Kooten en Jesse werken als partners samen. Ontstaan vanuit een vriendschap én dezelfde normen en waarden op gebied van Recruitment. Een match dus die elkaar versterkt!

Samen met &Van Kooten bedient Jesse klanten waarvan wij vinden dat ze verdienen te groeien, simpel gezegd omdat ze iets teruggeven aan de mens en aarde. Concreet betekent dit Smart Searches naar geschikte nieuwe collega's waar hij een projectleiders rol inneem samen met een Talent Sourcer van &Van Kooten. Daarnaast werkt Jesse graag 2 dagen in te week als interim recruiter bij een specifieke klant. Lekker afwisselend dus!

 

"&Van Kooten is een jonge organisatie, met ambitie en kernwaarden zoals vrijheid. Hier begrijpen we dat werkplezier volgt uit doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Nieuwe ideeën worden omarmt door te kijken hoe we het in de praktijk kunnen toepassen. Met name door gewoon te doen en kijken wat het oplevert. Zo leren en verbeteren we de dienstverlening en ontwikkelen we samen". ~ Jesse

Naast zijn passie en werk voor Recruitment is Jesse in de box te vinden voor Olympic Weightlifting en Crossfit. Daarnaast werkt hij als vrijwilliger op een biologische zelfoogst tuin, lekker met de handen in de aarde en bijdragen aan gezond en eerlijk groente en fruit. Oe en sinds kort trotse eigenaar van een camperbus om lekker off-grid er op uit te gaan!