Karlijn Stevens

Karlijn is een echte Rotterdammer en heeft haar hele leven hier gewoond. In 2019 rondde ze haar studie sociaal werk af, maar ze was nog zoekende naar wat ze echt wilde.

Eerst wilde ze de wereld verkennen! Karlijn heeft gereisd door Oost-Europa en Thailand en heeft uiteindelijk enkele maanden gewerkt in een skigebied in Frankrijk. Ze genoot zo van het reizen dat ze eigenlijk niet meer terug wilde naar haar eigen stad. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten.

Na haar terugkeer in Rotterdam startte Karlijn als trainee bij de Gemeente Rotterdam en groeide ze door tot recruitment assistent. Op zoek naar meer uitdaging besloot ze aan de slag te gaan bij &Van Kooten.

Karlijn voelt zich thuis in ons team en waardeert de diversiteit aan werkzaamheden. Ze denkt graag mee over procesverbeteringen en mogelijke optimalisaties.

Buiten haar werk besteedt ze het liefst tijd met vrienden. Ze krijgt energie van het organiseren van diverse activiteiten, zoals (bord)spelavonden, feestjes en reizen. Daarnaast volgt ze wekelijks yoga- en krachttrainingslessen om fit te blijven. Een hoogtepunt van haar jaar is de winterperiode, waarin ze naar het zuiden reist om de hele dag te snowboarden en vervolgens te genieten van de apr├Ęs-ski. Daarnaast vindt ze plezier in het spelen van videogames en besteedt ze tijd aan haar creatieve hobby's, zoals tekenen en videobewerking.