Lisa Nankman

Uit hartje Rotterdam komt onze lieftallige Lisa. Een van de weinige werkzaam bij &Van Kooten die geen echte Gouwenaar is :). 

Lisa is net begonnen als volledig recruitment consultant. Dit betekent dat zij nu leert projecten echt van A tot Z te beheersen. Daar leert zij veel van: naast een goede fit vinden tussen bedrijven en kandidaten en veel kennis te leren hoe de technische branche in elkaar zit, lijkt het haar ook leuk om met klanten in contact te staan. Ook neemt zij een stukje projectbeheersing op zich. Hiermee slaat Lisa ook  een brug tussen wat studie en werk. Lisa zit namelijk in de afrondende fase vav haar master Culture, Organization and Management. Hier is zij de resterende weekdagen ontzettend druk mee.

&vanKooten bestaat uit een hecht, jong en flexibel team met veel vrijheid. Projectbeheersing leek mij zelf interessant en nu ben ik samen met Niels aan het kijken naar hoe we dit kunnen invullen. Alles is mogelijk. Ook vind ik het leuk om me te begeven in de Smart industrie en me op deze manier in te zetten voor een betere wereld. ~ Lisa

Lisa schrijft haar thesis over nieuwe vormen van organisaties die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelen. Voor de rest is zij vaak in de gym te vinden, houdt zij van zeilen en kan haar vriendengroep niet ontbreken in dit rijtje.