Wie zijn wij?

Connecting work happiness to a smart sustainable world. 

&Van Kooten

Onze missie is om bedrijven te helpen die niet alleen streven naar commercieel succes, maar ook oog hebben voor hun medewerkers en zich inzetten voor een betere wereld. Wij geloven dat organisaties die zich richten op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid niet alleen succesvol zijn op de lange termijn, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Met onze expertise op het gebied werving en selectie van technisch bedrijfskundige vacatures, richten wij ons op het vinden van de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten die dezelfde waarden delen. Hierbij streven wij naar samenwerking en open communicatie, om tot de beste oplossingen te komen voor alle betrokken partijen.

Onze kernwaarden samen, lef, duurzaam en nieuwsgierig zijn hierbij leidend. Wij geloven in samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten om tot de beste resultaten te komen. We zijn nieuwsgierig en hebben we het lef om out-of-the-box te denken. 

Met onze dienstverlening dragen wij bij aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld, waarin organisaties hun verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

&Van Kooten, dé specialist in werving en selectie van technisch bedrijfskundig personeel. Met onze focus op de markten van Smart Industry, Duurzaamheid en Energie Transitie, helpen wij u bij het vinden van de perfecte match voor uw organisatie. 

Wij vervullen vacatures binnen de vakgebieden:

  • Sales & Marketing
  • Inkoop & Supply Chain Management
  • HR & Recruitment
  • Finance
  • Management & Directie
  • IT & Data Management

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat in het DNA van &Van Kooten. Voor ons is het welzijn van de wereld een centrale speler in onze keuze om te focussen op de Smart Industry. Zo zijn wij bijvoorbeeld gevestigd in een kantoor dat CO2 neutraal is en werken wij samen met klanten met duurzaamheids doelstellingen. Zo maken wij een bewuste keuzes in onze samenwerkingen.

Meet the team:

Niels van Kooten

Executive Search Consultant

Sophie Vermeulen

Projectmanager Recruitment

Lisa Nankman

Recruitment Consultant

Karlijn Stevens

Projectmanager Recruitment

Robin Ottenhof

Content Creator

Merel den Heyer

Office Manager

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!