Wie zijn wij?

Onze missie: Connecting work happiness to a smart sustainable world. 

&Van Kooten

Niet zomaar een recruitment kantoor in Midden-Nederland. Team &Van Kooten is er echt voor haar klanten én kandidaten binnen de Smart Industry. Wij fungeren als verlengstuk van de interne HR-afdeling en nemen zo het werving & selectie proces uit handen. Bijvoorbeeld wanneer binnen het bedrijf gebrek is aan tijd, tools, kennis of het juiste netwerk. Binnen de afgesproken periode zorgt &Van Kooten voor de allerbeste match. Dit alles vanuit een collegiale samenwerking. Geen jasje-dasje cultuur, maar gewoon een vriendelijk gezicht, gelijkwaardig contact en transparantie in het proces. 

Bij &Van Kooten kennen wij de waarde van duurzame matchmaking. Geen short cuts of kortstondige successen, maar eerlijk en oprecht advies. Want een slechte match kost bedrijven niet alleen veel geld, het gaat ook ten koste van het werkplezier. Vooral dat laatste, vinden wij bij &Van Kooten ontzettend belangrijk. Want de ervaring leert, op den duur gaat niets boven werkgeluk. Duurzame matchmaking zorgt voor vooruitgang en succes van het bedrijf, door middel van werkplezier. 

Maar de keus om enkel actief te zijn binnen de Smart Industry? Die is bewust. Want dat we sneller moeten veranderen, dat is duidelijk. &Van Kooten draagt bij aan verduurzaming en slimmer inrichten van de productie-industrie, door de juiste persoon op de juiste positie te plaatsen. Hierdoor hopen wij een positieve invloed op de wereld te hebben.

&Van Kooten bevindt zich in een ongelofelijke niche markt: recruitment in de Smart Industry. Met onze jaren ervaring is een groot en ontzettend relevant netwerk ontstaan. Bij &Van Kooten kennen wij de markt inmiddels op hun duimpje. Een paar woorden zijn genoeg. Wij zijn de plek waar bedrijven en kandidaten samenkomen. Daar waar klant en kandidaat nog niet van elkaars bestaan af wisten, is &Van Kooten de verbindende factor. Daar waar buiten de kaders mogelijkheden worden gecreëerd. Mogelijkheden die zowel klant als kandidaat niet voor mogelijk kunnen houden. Wij streven om de meest grondige en leukste matchmaker te zijn binnen de Smart Industry. Daarom staan wij voor kwaliteit boven kwantiteit!

Onze drijfveer is die speciale twinkeling in de ogen van de kandidaten. Onze passie ligt in het creëren van de perfecte match om iedereen naar verdere hoogtes te tillen.  Het werkplezier van de professional is minstens zo belangrijk als de beste aansluiting. Met onze kennis van de technische markt en bijbehorende ontwikkelmogelijkheden streven wij groei in de carrière van de kandidaat. Dit gaat niet alleen de kandidaat ten goede, maar natuurlijk ook de kersverse werkgever!

Wij vervullen vacatures binnen de vakgebieden:

  • Sales & Marketing
  • Engineering & Maintenance
  • HR & Recruitment
  • Finance
  • Management
  • IT/Software Development

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat in het DNA van &Van Kooten. Voor ons is het welzijn van de wereld een centrale speler in onze keuze om te focussen op de Smart Industry. Zo zijn wij bijvoorbeeld gevestigd in een kantoor dat CO2 neutraal is en werken wij samen met klanten met duurzaamheids doelstellingen. Zo maken wij een bewuste keuzes in onze samenwerkingen.

Meet the team:

Niels van Kooten

Executive Search Consultant

Sophie Vermeulen

Projectmanager Recruitment

Lisa Nankman

Search Consultant

Menno Borst

Search Consultant

Jesse Zijlstra

Consultant Inhouse Recruitment

Merel den Heyer

Office Manager

Robin Ottenhof

Search Consultant

JIJ?

Search Consultant

Romy Neven

Search Consultant

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!