Merel den Heyer

Merel is sinds juni 2022 werkzaam als Office Manager bij &Van Kooten. Het is de werkomgeving waar ze naar op zoek was: eerlijk, open, gezellig, geen kaders en ruimte voor eigen invulling. Een plek waar je absoluut jezelf kunt zijn en kunt groeien. 

Ze houdt zich binnen &Van Kooten vooral bezig met de financiële administratie, facilitaire zaken en HR administratie. Daarbuiten is ze een manusje-van-alles. Denk aan Vacature Vrijdag posten, het organiseren van team uitjes en zorgen dat iedereen een lekkere lunch heeft op kantoor. Want meestal zijn hongerige collega’s niet de leukste;) Doordat &Van Kooten groeiend is, is er veel op te bouwen in haar werkzaamheden. Dat geeft haar veel voldoening en energie.

Merel is geboren en getogen in Gouda. Ze woont samen met haar vriend, 2 dochters en bonus zoon in Waddinxveen. Ze sport graag om haar energie kwijt te kunnen en ook om te zorgen dat ze haar andere hobby kan uitvoeren. Ze is namelijk dol op lekker eten en gaat graag uit eten bij een goed restaurant.