Duurzame invulling van uw technisch commerciƫle vacatures

The man himself, Niels van Kooten. Eigenaar en recruitment consultant bij &Van Kooten.


2007 stapte Niels het recruitment vak in. Twee linker handen en dan gaan bemiddelen in de techniek. Een combinatie die succesvol is gebleken. Door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid is hij altijd op zoek naar wat de klant of de kandidaat drijft. Sinds 2011 is Niels zelfstandig ondernemer en richt hij zich op de commercieel ingenieur en technisch bedrijfskundige. 

Niels wordt gedreven door de duurzame verbinding. Die twinkeling in de ogen bij een kandidaat wanneer hij een stap maakt in zijn loopbaan. Het werkplezier waar wij een bijdrage aan kunnen leveren. Een match voor de lange termijn!

"Het verbinden van werkplezier aan een slimme en duurzame wereld" is onze missie, maar misschien nog wel meer de persoonlijke missie van Niels. Niels wilt een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld voor de volgende generatie. De kleine impact die wij met onze dienstverlening mogelijk hebben, is voldoende om hier vol voor te gaan en klanten en kandidaten te verbinden voor een betere toekomst.

Niels woont samen met Saskia in Maarssen en is trotse vader van 3 kinderen. De balans tussen het gezin en werk is enorm belangrijk voor hem en stuurt hier ook op naar zijn team. 

Daarnaast is Niels een echte sportfanaat, crossfit en krachttraining elke week en inmiddels ook trainer/coach (&sponsor) van het voetbalteam van zijn zoon.