Jij als Projectmanager Recruitment?


Connect your work happiness to a smart sustainable world... Wil jij regie over je eigen werk? Houd je van regelen en resultaat behalen? Werken met mensen en voor een duurzame wereld? En de vrijheid om je eigen stijl hierin te ontwikkelen? Dan maken we graag eens kennis met je!

En jij wellicht met ons: Bij &VanKooten willen wij ons inzetten om een betere toekomst voor de volgende generatie te realiseren. De wereld staat voor grote uitdagingen zoals het behalen van de klimaatdoelen en duurzaamheid verbeteren. Om deze doelstellingen te behalen zijn slimme mensen en technieken onmisbaar.Wat breng je mee als Projectmanager Recruitment

Al ervaring in recruitment? Of moet je de fijne kneepjes nog leren? Beide is goed! Met al enige of meer ervaring zal je snel op weg komen met het leiden van je eigen projecten met eigen klanten. Met minder of geen ervaring leren we je het vak binnen no-time. Je werkt dan samen met een collega en ondersteunt elkaar in de projecten voor verschillende klanten. Omdat we een flexibel, jong, en groeiend team zijn staat de functie niet specifiek vast. Mocht je dus deels ook de accountmanagement kant op willen, of andere ideeën hebben, alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat je een impact kan en wil maken.

Leuk! Maar wat bieden wij nou eigenlijk?

  Een jong en gedreven team 

  Dynamische werkomgeving

 Flexibele werktijden

 Een klein team waar jij het verschil maakt

  Een aantrekkelijk salaris + Bonus

 Potjes FIFA verliezen van Sophie

Nice! Herken jij jezelf hierin?

Een commerciële, bedrijfskundige of technische HBO/WO opleiding

Sociaal, commercieel en leergierig

Goed vaardig in Engels

Ervaring in de commerciële sector of recruitment is een pre

32 uur p/w beschikbaar 

Check, check, dubbel check?

Dan is het tijd om elkaar te ontmoeten! Plan snel een gesprek en kom onze koffie proeven:

 Stuur een mail naar: Info@envankooten.nl

 Of bel naar: +31 182 88 50 53


Tot snel!