Robin Ottenhof

Content Creator, Topsport & Studie

Werken bij &Van Kooten

Als Content Creator ben ik verantwoordelijk voor het visuele deel. Ik maak de beelden die een verhaal complimenteren. Maar naast deze werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de marketing. Zo houd ik mij momenteel ook bezig met de social media en de website. Bij &Van Kooten niet vast in 1 enkele functie.

&Van Kooten kwam voor mij als het puzzelstukje waar ik naar opzoek was. Door mijn topsportleven kan ik niet voldoen aan de “normale 9-5”. Dit idee probeert &Van Kooten te doorbreken. Door naast mijn trainingen op afstand te kunnen werken maakt &Van Kooten het voor mij mogelijk om op het hoogste niveau van volleybal te presteren. Naast deze moderne denkwijze is &Van Kooten groot voorstander van werkplezier. De sfeer op kantoor is geweldig: gezellig en warm. Hoewel ik alleen op maandag op kantoor ben, kom ik graag een extra middag wanneer mogelijk om mijn collega’s te zien.

Voor mij is de vrijheid en de verantwoordelijkheid die ik krijg met content creatie de perfect! Zo hebben wij de snippits voor de socialmedia gestart. Kleine stukjes interview, bite-size om genoeg te informeren in enkele seconden. Het is een uitdaging om de persoonlijkheid van het bedrijf een gezicht te geven. Een uitdaging die ik maar al te graag aan ga!

Naast het werk

Naast het werk bij &Van Kooten speel ik in de eredivisie van volleybal. Dit doe ik in Doetinchem! Hier train ik elke dag en draaien wij een intensief programma. Zowel mentaal als fysiek word ik dagelijk op de proef gesteld. Naast het sporten houd ik mij bezig met het maken van video’s en foto’s voor mijzelf en bedrijven. Ik ben in opleiding tot medisch beeldvormend en bestralingsdeskundige (MBRT) en ben momenteel aan het afstuderen.

Leuk feitje:

Ik eet heel graag kliekjes in de ochtend. Bijvoorbeeld ontbijten met spaghetti, rijst, kipkluifjes etc.