Robin Ottenhof

Search consultant, Topsport & Studie

Werken bij &Van Kooten

Als recruitment consultant ben ik verantwoordelijk voor het vullen van de talentpools. Ik krijg de vacature en neem de vereisten door. Hierna ga ik puzzelen en knutselen aan de juiste zoekstreng om kandidaten te vinden. Maar naast deze werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de marketing. Zo houd ik mij momenteel ook bezig met de social media en de website. Bij &Van Kooten niet vast in 1 enkele functie.

&Van Kooten kwam voor mij als het puzzelstukje waar ik naar opzoek was. Door mijn topsportleven kan ik niet voldoen aan de “normale 9-5”. Dit idee probeert &Van Kooten te doorbreken. Door naast mijn trainingen op afstand te kunnen werken maakt &Van Kooten het voor mij mogelijk om op het hoogste niveau van volleybal te presteren. Naast deze moderne denkwijze is &Van Kooten groot voorstander van werkplezier. De sfeer op kantoor is geweldig: gezellig en warm. Hoewel ik alleen op maandag op kantoor ben, kom ik graag een extra middag wanneer mogelijk om mijn collega’s te zien.

Voor mij is recruitment zo mooi omdat je in contact komt met zo veel verschillende mensen. Op deze manier leer ik heel veel over verschillende functies, opleidingen en sectoren. Daarnaast vind ik het puzzelen en het vinden van de perfecte match een prachrige uitdaging. Ik kom zelf uit de zorg en ben hier op geen manier voor opgeleid. Maar bij &Van Kooten hebben zij mij de kneepjes van het vak geleerd!

Naast het werk

Naast het werk bij &Van Kooten speel ik in de eredivisie van volleybal. Dit doe ik in Doetinchem! Hier train ik elke dag en draaien wij een intensief programma. Zowel mentaal als fysiek word ik dagelijk op de proef gesteld. Naast het sporten houd ik mij bezig met het maken van video’s en foto’s voor mijzelf en bedrijven. Ik ben in opleiding tot medisch beeldvormend en bestralingsdeskundige (MBRT) en ben momenteel aan het afstuderen.

Leuk feitje:

Ik eet heel graag kliekjes in de ochtend. Bijvoorbeeld ontbijten met spaghetti, rijst, kipkluifjes etc.