Sophie Vermeulen

Dit is Sophie Vermeulen.  Komt oorspronkelijk uit Gouda, maar vanaf jongs af aan fan van Rotterdam. Hier woont zij nu dan ook. Sophie studeert bedrijfskunde , gecombineerd met vier dagen per week werken bij &van Kooten. Een achtergrond in de sales, maar miste een persoonlijk aspect in het werk. Iets wat wij wel kunnen bieden!

Momenteel werkzaam als Projectmanager Recruitment. Hier is Sophie verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, begeleiden en uitbreiden van verschillende projecten bij onze klanten. 

Haar taken bestaan uit: het beheren van relaties met klanten, het werven van nieuwe klanten, het maken van een functieprofiel met de klant, het werven van kandidaten, het voeren van intakes, het introduceren van kandidaten en het fungeren als sparringpartner voor zowel klant als kandidaat. "Ik krijg er energie van om als adviespartner zowel voor onze klanten als kandidaten toegevoegde waarden te bieden door de juiste match te creëren".~Sophie.

Binnen &van Kooten krijgt Sophie de vrijheid én het vertrouwen om zich te ontwikkelen in hetgeen wat zij leuk vindt. Daarnaast is het een inspirerende en energieke omgeving waar iedere dag weer een uitdaging is. Dit is voor haar de ideale plek om zich te ontwikkelen en om zoveel mogelijk te leren over verschillende facetten van een organisatie. Tot slot het ontzettend leuke team natuurlijk! 

 Sophie houdt enorm van koken, dus het liefst kookboeken uitpluizen of etentjes organiseren. Daarnaast is zij groot voetballiefhebber, dus kijkt graag wedstrijden in het stadion of op zondag op de bank. Zelf heeft zij in het verleden op hoog niveau gevoetbald en is haar fanatisme niet verloren. Die is dus gek van spelletjes (Maar wel alleen als Sophie wint). Als echt mensen mens houdt Sophie ook van gezelligheid met familie en vrienden.