Romy


Romy is sinds februari werkzaam als Search Consultant bij &Van Kooten. Hiervoor werkte zij als Junior Adviseur in de logistieke sector. Dit heeft ze met veel plezier gedaan, maar na een leuke en leerzame tijd was ze klaar voor een nieuwe uitdaging.

Ze is afkomstig uit het oh zo mooie Bergambacht en is momenteel druk bezig met het afronden van haar opleiding AD Management aan de Hogeschool Rotterdam. Het allerbeste aan werken bij &Van Kooten vindt Romy de eerlijke en open sfeer op kantoor. Het is echt een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jouw idee├źn worden gewaardeerd. 

Buiten werktijd laat Romy graag haar sportieve kant zien. Ze is dol op actief bezig zijn en daagt zichzelf maar liefst vier keer per week uit in de sportschool met fitness. En alsof dat nog niet genoeg is, gaat ze ook nog twee keer per week hardlopen. Naast al dat sporten besteed ze graag tijd met vrienden en maakt ze er een prioriteit van om leuke dingen met hen te doen, zoals bijvoorbeeld gezellig uiteten gaan of andere leuke dingen doen.