Bram Berretty

Endress + Hauser

" Geweldige match! &Van Kooten heeft goed aan kunnen voelen en interpreteren naar wat voor bedrijfscultuur/sector/functie ik opzoek was en heeft dat goed kunnen matchen in 2018! De match met Endress+Hauser was dus echt "schot in de roos". Ik werk er nog met veel plezier en ik ben vol vertrouwen dat ik dat nog lang met veel plezier blijf doen! "

Bram Berretty - Endress + Hauser

Hoe heb jij onze dienstverlening ervaren? 

Erg prettig, persoonlijk, professioneel en betrokken.

Wat vond je van de manier van benaderen, het gesprek en begeleiding tijdens het proces met Koster + Van Kooten?

Benadering was erg netjes, doordat ik met kinderen/werk niet snel een afspraak kon maken hebben we onze eerste meeting via Skype in de avond gehouden.  Niels heeft hier al goed kunnen aanvoelen dat Endress een match was en mij kunnen informeren wat voor bedrijf het was. Op basis daarvan al snel een gesprek bij Endress+Hauser gepland. Proces daarna ging eigenlijk erg snel maar bij vragen heeft Niels mij goed kunnen adviseren.

Hoe ervaar je de match met jouw huidige positie? 

Geweldige match! Niels heeft goed aan kunnen voelen en interpreteren naar wat voor bedrijfscultuur/sector/functie ik opzoek was en heeft dat goed kunnen matchen in 2018! De match met Endress+Hauser was dus echt "schot in de roos". Ik werk er nog met veel plezier en ik ben vol vertrouwen dat ik dat nog lang met veel plezier blijf doen!

Zou jij &Van Kooten aanbevelen bij jouw netwerk? Zo ja waarom?

Zeker! Door de opzet, Niels en kleinschaligheid van het bedrijf is en voelt het erg persoonlijk en betrokken. Dit heb ik als erg prettig ervaren, ook kent Niels zijn klanten erg goed waardoor hij hierin goed kan adviseren. Nadat ik gestart ben bij Endress+Hauser heeft Niels mij enige tijd later uitgenodigd voor een lunch om te vragen hoe het ging, leuk dat hij dit nog op deze manier opvolgt!

Heb je nog tips voor ons?

Blijf doorgaan met jullie huidige manier van zakendoen waarbij de focus op de mensen ligt en niet op de aantallen!