Wie zijn wij?

Onze missie: Connecting work happiness to a smart sustainable world. 

..&Van Kooten


Niet zomaar een recruitmentkantoor in Midden Nederland. Team &Van Kooten is er echt voor haar klanten én kandidaten binnen de Smart Industry. Ze fungeren als verlengstuk van de interne HR-afdeling en nemen zo tijdelijk het werving & selectie proces van bepaalde vacatures uit handen. Bijvoorbeeld wanneer er binnen het bedrijf gebrek is aan tijd, tools, kennis of het juiste netwerk. Binnen de afgesproken periode zorgt &Van Kooten voor de allerbeste match. En dit alles vanuit een collegiale samenwerking. Geen jasje dasje cultuur maar gewoon, een vriendelijk gezicht, gelijkwaardig contact en transparantie in het proces. 

Bij &Van Kooten kennen ze waarde van duurzame matchmaking. Geen short cuts of kortstondige successen maar eerlijk en oprecht advies. Want een slechte match kost bedrijven niet alleen veel geld, het gaat ook ten koste van het werkplezier. En vooral dat laatste, vinden ze bij &Van Kooten ontzettend belangrijk. Want de ervaring leert, op den duur gaat er niets boven werkgeluk. Duurzame matchmaking zorgt voor vooruitgang; in het succes van het bedrijf en in werkplezier. 

En de keus om enkel actief te zijn binnen de SmartIndustry? Die is bewust. Want dat we sneller moeten veranderen, dat is duidelijk. Door te zorgen voor de juiste personen op de juiste posities draagt &Van Kooten bij aan het verduurzamen en slimmer inrichten van de productie industrie en daarmee de wereld. En dat is hard nodig. &Van Kooten bevindt zich in een ongelofelijke niche markt, recruitment in de Smart Industry. Met de jaren is een groot en ontzettend relevant netwerk ontstaan. Bij &Van Kooten kennen ze de markt inmiddels op hun duimpje en hebben ze aan een paar woorden vaak al genoeg. Het is de plek waar bedrijven en kandidaten samenkomen. Daar waar klant en kandidaat nog niet van elkaars bestaan af wisten, is &Van Kooten de verbindende factor. Daar worden buiten de kaders mogelijkheden gecreëerd, die zowel klant als kandidaat niet voor mogelijk hadden gehouden. Ze zijn misschien niet de snelste maar zeker de grondigste, kwalitatiefste en leukste matchmaker binnen de SmartIndustry.

De twinkeling in de ogen van kandidaten op het moment dat wij ze aan een volgende stap in hun carrière kunnen helpen drijft ons om de perfecte match te creëren. Het werkplezier van de professional is minstens zo belangrijk als de theoretisch beste aansluiting. 

Met onze kennis van de technische markt en bijbehorende ontwikkelmogelijkheden streven we naar een stap voorwaarts in de carrière van de kandidaat. Hiermee wordt versnelling in de carrière gerealiseerd die van waarde is voor de toekomst van kandidaat én werkgever. 

Niels van Kooten

Executive Search consultant

Sophie Vermeulen

Recruitment consultant

Lisa Nankman

Search Consultant

Menno Borst

Search Consultant

Jesse Zijlstra

Consultant inhouse recruitment

Merel den Heyer

Office Manager

&Van Kooten vervult vacatures binnen de vakgebieden:

  • Sales & Marketing
  • Engineering & Maintenance
  • HR & Recruitment
  • Finance
  • Management
  • IT/Software Development

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!