5 april 2024

4 april beleefden we een prachtige dag op de ZIE beurs in Zuid-Holland, waar samenwerking binnen de regio en technologie centraal stonden.

Samen met onze klant Yokogawa en onze trouwe robotvriend Spot trokken we veel aandacht van bezoekers.

Spot, de robot hond, was een ware hit op de beurs. Hij kwispelde vrolijk van alle belangstelling en liet zich graag aaien en fotograferen. De bezoekers waren erg enthousiast over zijn mogelijkheden en zagen de potentie van robotica in de maakindustrie.

We willen Yokogawa, Gijs de Bles en Spot bedanken voor hun medewerking en tijd. Het was een inspirerende dag vol waardevolle gesprekken met potentiële klanten en partners. We zijn trots op onze samenwerking met Yokogawa en kijken ernaar uit om samen de toekomst van de maakindustrie vorm te geven.

De kracht van partnership

Onze samenwerking met Yokogawa is een mooi voorbeeld van hoe we samen met onze klanten tot innovatieve oplossingen komen. We geloven in de kracht van partnership en denken graag met u mee over de beste manier om uw processen te optimaliseren.

Op de ZIE beurs spraken we met veel mensen over de uitdagingen waar de maakindustrie vandaag de dag mee te maken heeft. We lieten zien hoe onze technologieën en expertise kunnen helpen om deze uitdagingen te overwinnen.

De toekomst van de maakindustrie

De maakindustrie is voortdurend in ontwikkeling. Nieuwe technologieën en innovaties bieden kansen om processen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en de productiviteit te vergroten.

We zijn ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes in de maakindustrie. Door samen te werken met onze klanten, partners en kennisinstituten kunnen we de toekomst van de maakindustrie vormgeven.


 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top