"Onze missie is om vacatures bij onze klanten in de smart industry en energie transitie duurzaam in te vullen, waardoor mens en technologie samenwerken voor een betere toekomst."

Onze missie.

Onze missie reikt verder dan enkel zakelijk succes. We streven ernaar bedrijven te ondersteunen die oog hebben voor hun medewerkers en actief bijdragen aan een groenere wereld en een betere toekomst. In onze ogen zijn het juist deze organisaties die een langetermijnvisie hebben en een positieve impact maken op onze toekomst.

We zien een wereld waarin werkplezier en duurzaamheid hand in hand gaan!

Expertise.

Met een scherpe expertise in de werving en selectie van technisch bedrijfskundige rollen, zorgen we voor een naadloze match tussen bedrijven en kandidaten die gelijkgestemde waarden koesteren. Open communicatie en samenwerking staan centraal in onze aanpak, waarbij we altijd streven naar de optimale oplossing voor iedereen. Onze kernwaarden? Samen, lef, duurzaamheid en nieuwsgierigheid. We omarmen innovatieve ideeën, werken nauw samen en durven grenzen te verleggen.

Specialisme.

&Van Kooten is jouw vertrouwde partner in de werving en selectie van technisch bedrijfskundig talent. Onze focus? De sectoren van Smart Industry, Duurzaamheid en Energie Transitie. Wij zijn de brug naar jouw ideale kandidaat.

Vakgebieden:

  • Sales & Marketing
  • Inkoop & Supply Chain Management
  • Service & Engineering
  • Finance
  • Management & Directie
  • IT & Data Management

Bijdrage aan duurzaamheid.

Met elke plaatsing, met elke match, dragen we bij aan een wereld die duurzamer is - een wereld waarin bedrijven hun verantwoordelijkheden erkennen en actief bijdragen.

Voor &Van Kooten is duurzaamheid geen trend, maar een levenswijze. Het zit verweven in alles wat we doen. Onze focus op de Smart Industry komt voort uit een passie voor de planeet en innovatie. Wij zijn trots op ons CO2-neutrale kantoor en zijn selectief in onze partnerships, waarbij wij graag werken voor klanten die net zo toegewijd zijn aan duurzaamheid als wij.De gezichten achter &Van Kooten


Niels Van Kooten

Eigenaar

" Passie voor Technisch-Commerciële Talenten "

Sophie Vermeulen

Projectmanager Recruitment

" De Hartelijke Matchmaker "

Lisa Nankman

Projectmanager Recruitment

" De Duurzame Verbinder "

Werkplezier

Bij &Van Kooten geloven we dat werkplezier de sleutel is tot het creëren van een duurzame en slimme wereld. Onze toewijding gaat verder dan alleen onze klanten; wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich ook verbonden voelen met deze missie.

In ons teamcultuur staan gezelligheid, persoonlijke groei en onderlinge competitie centraal. We organiseren regelmatig teamuitjes die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook bijdragen aan teambuilding en het bevorderen van creatieve ideeën.

Onze focus op continue ontwikkeling betekent dat we altijd op zoek zijn naar manieren om onszelf en onze processen te verbeteren, wat resulteert in een dynamische en stimulerende werkomgeving. We nodigen iedereen uit die zich aangetrokken voelt tot deze energieke en vooruitstrevende werkomgeving om deel uit te maken van ons team. 

Samen streven we naar niet alleen het bereiken van bedrijfssuccessen, maar ook naar het realiseren van persoonlijke groei en plezier in het werk. Kom en ontdek hoe u bij &Van Kooten het verschil kunt maken!Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top