&Van Kooten: 2 jaar gedreven verbinden, op weg naar een nieuwe fase

6 mei 2024

Twee jaar geleden waagden we de sprong. Met hun gedeelde passie voor de smart industry en een rotsvast geloof in de kracht van samenwerking, besloten ze &Van Kooten op te richten. De missie: mensen met werkgeluk verbinden met een slimme en duurzame wereld.

De reis was er een van vallen en opstaan. De dynamische wereld van de recruitment kende pieken en dalen, net als de groei van &Van Kooten. Maar juist in die uitdagingen lag de kracht. We leerden, pasten zich aan en bleven trouw aan hun visie: samen sterker, samen impact maken.

Vandaag de dag staat &Van Kooten op het punt om een nieuwe fase in te gaan. Met een team van gedreven professionals en een indrukwekkend portfolio aan klanten, is het bedrijf klaar om de volgende stap te zetten. De lessen die de afgelopen twee jaar geleerd zijn, vormen een stevig fundament voor de toekomst.

Een nieuwe stap: Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Een belangrijke ontwikkeling in de dienstverlening van &Van Kooten is de introductie van Recruitment Proces Outsourcing (RPO). Met RPO neemt &Van Kooten het volledige recruitmentproces van een klant uit handen. Dit zorgt voor meer focus, efficiƫntie en kostenbeheersing bij de klant, terwijl &Van Kooten zich kan richten waar het goed in is: het vinden van de beste talenten voor de smart industry.

Samen sterker de toekomst in

&Van Kooten gelooft in de kracht van partnership. Door nauw samen te werken met klanten, kandidaten en andere partners, creƫert het team een uniek ecosysteem waarin talent optimaal tot bloei kan komen. Deze focus op partnership is de basis voor het succes van &Van Kooten en zal ook centraal staan in de volgende fase.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor &Van Kooten. Met een gemotiveerd team, loyale klanten, een heldere visie en een nieuw RPO-aanbod, is het bedrijf klaar om de komende jaren nog meer impact te maken in de smart industry.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top