Twee jaar &Van Kooten: Merel & Sophie, onze onmisbare toppers!

13 juni 2024

Tijd vliegt als je plezier hebt, toch? Het lijkt alsof het gisteren was dat &Van Kooten het levenslicht zag, na een succesvolle samenwerking met Jan Koster.

En wat zijn we blij dat Sophie, onze accountmanager, besloot om mee te gaan op dit nieuwe avontuur! Haar loyaliteit en toewijding zijn ongeëvenaard.

Kort daarna kwam Merel, onze office manager, aan boord. Ze is de rots in de branding, het luisterend oor, de ying in onze yang. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat Niels zich kan richten op het bouwen van een geweldig bedrijf.

Ups, downs en stip op de horizon

Ondernemen is een achtbaan, dat weten we allemaal. Maar met Merel en Sophie aan onze zijde hebben we de ups en downs van de afgelopen twee jaar doorstaan. Samen bouwen we aan een organisatie die onze klanten helpt om hun vacatures te vullen voordat ze überhaupt ontstaan. Vooruitzien is immers regeren!

Een feestje waard!

We zijn ontzettend trots op het team dat we hebben opgebouwd. Merel en Sophie, jullie zijn onmisbaar geworden voor &Van Kooten. Bedankt voor jullie harde werk, toewijding en positiviteit. Op naar nog vele jaren samen!

Proost op jullie jubileum! 🥂

P.S. Wil jij ook deel uitmaken van ons geweldige team? Houd onze vacatures in de gaten!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top