5 december 2023

Welkom op de nieuwe &VanKooten website!

Een Nieuw Hoofdstuk: Onze Reis door Transformatie en Vernieuwing

Welkom op onze nieuwe website! Vandaag delen we met jullie een spannend verhaal over groei, verandering, en innovatie binnen ons bedrijf.

Het afgelopen jaar was een ware rollercoaster voor ons. We hebben een reeks van opwindende transformaties doorgemaakt die ons bedrijf naar nieuwe hoogten hebben getild. Een van de meest zichtbare veranderingen is onze verhuizing naar een sprankelend nieuw kantoor. Deze verandering symboliseert niet alleen onze groei maar ook onze toewijding aan het bieden van een inspirerende werkomgeving voor ons team.

Tegelijkertijd hebben we afscheid genomen van enkele geliefde collega's, die een onuitwisbare indruk op ons bedrijf hebben achtergelaten. We zijn hen dankbaar voor hun inzet en bijdragen. Hun vertrek maakte ruimte voor nieuwe talenten, die frisse perspectieven en energie in ons team hebben gebracht. Het is deze dynamiek van komen en gaan die ons bedrijf levendig en voortdurend in ontwikkeling houdt.

Binnen ons bedrijf is verandering een constante factor. We zijn actief bezig met het heroverwegen en optimaliseren van rollen en verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat iedereen in zijn kracht staat. Dit proces is cruciaal voor onze groei en stelt ons in staat om als organisatie te excelleren.

Maar dat is niet alles! We zijn ook enorm trots om onze gloednieuwe website te lanceren. Deze site is niet alleen een vitrine van onze diensten, maar ook een weerspiegeling van onze evolutie. De vernieuwde lay-out en design zijn in lijn met de nieuwste trends in onze branche, wat ons helpt actueel te blijven en een superieure gebruikerservaring te bieden.

We hebben ook onze normen en waarden helder gedefinieerd en prominent op de website geplaatst. Dit biedt bezoekers de kans om dieper in te duiken in wat ons drijft en waar we voor staan. We hopen dat onze website een bron van informatie, inspiratie en verbinding zal zijn voor iedereen die ons pad kruist.

Wij zijn uiteraard heel erg nieuwsgierig naar jullie reacties op onze nieuwe website!! 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top