Innovatie, slimme technologie en duurzaamheid.

&Van Kooten is de recruitment partner voor de Smart Industry, Industry 4.0. Met onze dienstverlening willen wij een positieve bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de volgende generaties. Ons doel is om werkplezier te verbinden aan een slimme en duurzame wereld. Wij verzorgen een duurzame invulling van technisch bedrijfskundige vacatures. Door onze pro actieve benadering van de arbeidsmarkt wordt u in contact gebracht met geschikte professionals voor uw openstaande vacatures. 

Werving & Selectie

Bij &Van Kooten begrijpt dat het vinden van het juiste talent voor uw organisatie een uitdaging kan zijn. Het recruitmentproces kan complex zijn en veel tijd en middelen vergen. Wij bieden u daarom de dienst Werving & Selectie aan om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw specifieke vacature.

Onze recruitmentexperts gaan actief op zoek naar talent dat past bij uw door u gestelde criteria, zowel zachte als harde criteria. Wij benaderen de arbeidsmarkt direct en persoonlijk om de juiste kandidaten te vinden. Wij voeren persoonlijke gesprekken met de kandidaten en screenen ze grondig voordat wij ze aan u voorstellen.

Wij hebben als doel om een duurzame invulling te creëren die zowel voor u als werkgever als voor de kandidaat voordelig is voor de lange termijn. Door onze kennis van de markt en onze uitgebreide netwerken vinden wij snel en efficiënt de juiste kandidaten voor uw organisatie.

Bij &Van Kooten streeft naar een transparante en doeltreffende aanpak, waarbij we samen met u werken aan het beste resultaat. Met onze Werving & Selectie dienst nemen wij het gehele recruitmentproces uit handen en zorgen wij dat u in contact komt met de meest geschikte kandidaten.

Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en gericht op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn uw partner in het vinden van de juiste kandidaat en streven altijd naar duurzame relaties tussen werkgever en werknemer.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw Werving Selectie behoeften. Samen komen we tot het beste resultaat.

Smart Search

Bij & Van Kooten begrijpt dat het vinden van het juiste personeel een tijdrovende en uitdagendetaak kan zijn. Het wervingsproces kan vaak lang duren en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste kandidaten te vinden. Daarom bieden wij u de dienst Smart Search aan, waarbij wij het lastigste deel van het recruitmentproces uit handen nemen.

Met Smart Search werken wij nauw samen met u om de specifieke doelgroep voor uw vacature te bepalen. Onze recruitmentexperts zoeken en benaderen vervolgens de arbeidsmarktdirect en persoonlijk. We gaan op zoek naar de juiste talenten en screenen deze op basis van de vooraf gestelde criteria.

Ons doel is om geïnteresseerde en gekwalificeerde sollicitanten te vinden die perfect passen binnen uw specifieke doelgroep. We enthousiasmeren de talenten en zorgen dat zij gemotiveerd zijn om voor uw organisatie te werken. U kunt erop vertrouwen dat wij alleen de meest geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij dat het recruitmentproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Met Smart Search hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar de juiste kandidaten. Wij nemen deze taak graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Bij & Van Kooten heeft een uitgebreid netwerk en beschikt over de juiste tools om uw recruitmentproces tot een succes te maken. Met Smart Search bieden wij u een op maat gemaakte oplossing voor uw wervingsbehoeften. Wij zijn uw partner in het vinden van het juiste personeel en streven altijd naar duurzame en succesvolle relaties tussen werkgever en werknemer. Laat ons uw wensen kennen en wij nemen het netwerk voor u in handen met onze Smart Searchdienst. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Talentpools

Talentpool is een unieke service waarmee we onze klanten ondersteunen bij het vinden en beheren van getalenteerde kandidaten voor hun vacatures. Wij helpen u om in contact te komen met interessante en geschikte kandidaten, zodat zij vooruit kunnen lopen op hun wervingsvraagstukken.

Bij onze Talentpool scannen wij voortdurend de arbeidsmarkt af op zoek naar geschikte kandidaten voor u. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd toegang hebben tot de meest talentvolle kandidaten die beschikbaar zijn. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar geschikte kandidaten. Onze Talentpool is een abonnementsvorm die heel flexibel is. U kunt het aan en uitzetten wanneer u dat wil, afhankelijk van uw wervingsbehoeften. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de dienst wanneer u deze nodig heeft.

Wij geloven sterk in samenwerking en communicatie. Daarom werken we nauw samen met u om uw wervingsbehoeften te begrijpen en te anticiperen op uw toekomstige behoeften. Dit stelt ons in staat om onze Talentpool-dienst aan te passen aan uw specifieke behoeften en om een echt partnerschap op te bouwen.

Onze Talentpool biedt vele voordelen, waaronder: 

- Toegang tot een pool van talentvolle kandidaten die beschikbaar zijn voor de vacatures van onze klanten.

- Besparing van tijd en moeite bij het vinden van geschikte kandidaten.

- Flexibele abonnementsvorm die kan worden aangepast aan de wervingsbehoeften van onze klanten.

- Samenwerking en communicatie om te zorgen voor een succesvolle werving en selectie van kandidaten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw wervingsbehoeften, dan is onze Talentpool de oplossing voor u. Neem contact met ons op om meer te weten te komen overonze dienst en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van getalenteerde kandidaten voor uw vacatures.

Neem Contact op!

En van Kooten
Tielweg 28-0B5
2803PK, Gouda

+31 182 88 50 53