Innovatie, slimme technologie en duurzaamheid.

&Van Kooten is de recruitment partner voor de Smart Industry, Industry 4.0. Met onze dienstverlening willen wij een positieve bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de volgende generaties. Ons doel is om werkplezier te verbinden aan een slimme en duurzame wereld. Wij verzorgen een duurzame invulling van technisch bedrijfskundige vacatures. Door onze pro actieve benadering van de arbeidsmarkt wordt u in contact gebracht met geschikte professionals voor uw openstaande vacatures. 

Werving & Selectie

&Van Kooten begrijpt dat het vinden van het juiste talent voor uw organisatie een uitdaging kan zijn. Het recruitmentproces kan complex zijn en veel tijd en middelen vergen. Wij bieden u daarom de dienst Werving & Selectie aan om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw specifieke vacature.

Onze recruitmentexperts gaan actief op zoek naar talent dat past bij uw door u gestelde criteria, zowel zachte als harde criteria. Wij benaderen de arbeidsmarkt direct en persoonlijk om de juiste kandidaten te vinden. Wij voeren persoonlijke gesprekken met de kandidaten en screenen ze grondig voordat wij ze aan u voorstellen.

Wij hebben als doel om een duurzame invulling te creëren die zowel voor u als werkgever als voor de kandidaat voordelig is voor de lange termijn. Door onze kennis van de markt en onze uitgebreide netwerken vinden wij snel en efficiënt de juiste kandidaten voor uw organisatie.

&Van Kooten streeft naar een transparante en doeltreffende aanpak, waarbij we samen met u werken aan het beste resultaat. Met onze Werving & Selectie dienst nemen wij het gehele recruitmentproces uit handen en zorgen wij dat u in contact komt met de meest geschikte kandidaten uit de markt.

Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en gericht op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn uw partner in het vinden van de juiste kandidaat en streven altijd naar duurzame relaties tussen werkgever en werknemer.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw Werving Selectie behoeften. Samen komen we tot het beste resultaat.

Smart Search

&Van Kooten begrijpt dat het vinden van het juiste personeel een tijdrovende en uitdagende taak kan zijn. Het wervingsproces kan vaak lang duren en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste kandidaten te vinden. Daarom bieden wij u de dienst Smart Search aan, waarbij wij het tijdrovende deel van het recruitmentproces uit handen nemen.

Met Smart Search werken wij nauw samen met u om de specifieke doelgroep voor uw vacature te bepalen. Onze recruitmentexperts zoeken en benaderen vervolgens de arbeidsmarkt direct en persoonlijk. We gaan op zoek naar de juiste talenten en brengen u in contact met geinteresseerde sollicitanten.

Ons doel is om geïnteresseerde en gekwalificeerde sollicitanten te vinden die perfect passen binnen uw specifieke doelgroep. We enthousiasmeren de talenten en zorgen dat zij gemotiveerd zijn om met u in gesprek te gaan. 

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij dat het recruitmentproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Met Smart Search hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar de juiste kandidaten. Wij nemen deze taak graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Met Smart Search bieden wij u een op maat gemaakte oplossing voor uw wervingsbehoeften. Wij zijn uw partner in het vinden van het juiste kandidaten. Laat ons uw wensen kennen en wij nemen het tijdrovende proces voor u in handen met onze Smart Searchdienst. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem Contact op!

En van Kooten
Tielweg 28-0B5
2803PK, Gouda

+31 182 88 50 53