Werving & Selectie

"Het vinden van het juiste talent in de huidige arbeidsmarkt kan uitdagend zijn. &Van Kooten ontzorgt je volledig met ons specifieke Werving & Selectie proces".

Van A tot Z ontzorgen? Bij onze Werving & Selectie dienst nemen we het complete recruitmentproces uit handen. Onze recruitment professionals benaderen de arbeidsmarkt persoonlijk en screenen kandidaten op basis van jouw criteria. Wij voeren daarnaast ook een uitgebreid kennismakingsgesprek met alle kandidaten voordat wij ze bij je voordagen om kwaliteit te garanderen.


Werving & Selectie bij &Van Kooten


De Kick-Off

Ons proces begint met een strategische kick-off sessie, waarin wij samen met u de essentie van de ideale kandidaat vaststellen. Dit draait om het begrijpen van de unieke dynamiek van jouw bedrijf en het identificeren van de kandidaat die daarbij past. Dit nauwkeurige inzicht stelt ons in staat om een gerichte en succesvolle zoektocht te starten.

De gerichte zoektocht

Met een helder profiel in gedachten, ontplooien we onze zoektocht. Onze specialisten gebruiken geavanceerde zoekstrategieën en een uitgebreid netwerk om de ideale kandidaten te vinden. We gaan verder dan de standaard zoekmethoden en zetten onze expertise in om de perfecte match voor jouw organisatie te garanderen.

Professionele Voordracht en Advisering

Bij het vinden van potentiële kandidaten zorgen wij voor een professionele en overtuigende voordracht van jouw bedrijf en de functie. We assisteren en adviseren gedurende het gehele sollicitatieproces, van de eerste benadering tot de uiteindelijke beslissing. Onze aanpak verzekert dat de kandidaat niet alleen geïnteresseerd is, maar ook volledig geïnformeerd en enthousiast over de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Duurzame invulling

Wij streven niet alleen naar het vervullen van de vacature, maar naar het creëren van een langdurige match. Onze focus ligt op het vinden van een kandidaat die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een toegevoegde waarde is voor jouw team en organisatie. 


Samenwerken met &Van Kooten?


Laat je gegevens via onderstaand formulier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met een van onze recruiters. De contact gegevens vind je hier. (link)

Top