Sophie Vermeulen

Projectmanager Recruitment

De Hartelijke Matchmaker "

Sophie Vermeulen - Projectmanager Recruitment

De Hartelijke Matchmaker van &Van Kooten.

Sophie Vermeulen, geboren in Gouda maar al sinds haar jeugd een Rotterdamse in hart en nieren, is de stralende Projectmanager Recruitment bij &Van Kooten. Met een achtergrond in sales en een passie voor mensen, vond ze bij ons precies wat ze miste: een persoonlijke touch in haar werk.

Sophie is de drijvende kracht achter tal van recruitmentprojecten, van strategie tot implementatie. Haar diverse rol omvat alles van klantrelatiebeheer en werving tot het voeren van intakes en het creëren van perfecte matches. "Het geeft me een kick om als adviespartner waarde toe te voegen aan zowel onze klanten als kandidaten", zegt Sophie.

Bij &Van Kooten krijgt Sophie de ruimte en het vertrouwen om te groeien in wat haar interesseert. Ze wordt geïnspireerd door een werkomgeving die elke dag weer uitdagingen en leermogelijkheden biedt. En laten we niet het geweldige team vergeten dat het werken hier zo speciaal maakt!

Wanneer ze niet bezig is met het samenbrengen van talent en bedrijven, ontpopt Sophie zich als een ware keukenprinses. Ze struint graag kookboeken af en organiseert etentjes. Daarnaast is ze een fervent voetbalfan, kijkt graag wedstrijden en heeft zelfs op hoog niveau gespeeld. Ja, Sophie is competitief, maar alleen als het gaat om winnen! Een echte 'people person', Sophie houdt van gezelligheid en spendeert graag tijd met familie en vrienden.

Ontmoet Sophie, en ontdek wat een projectmanager met hart voor mensen en business kan betekenen voor uw recruitmentvraagstukken.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top