Talent Sourcing

"We snappen dat uw tijd kostbaar is. Daarom introduceren we Talent sourcing, waarbij we het tijdrovende proces van recruitment op ons nemen, terwijl u focust op wat u het beste doet".

Talent sourcing is een compacte dienst waarbij wij het eerste, en misschien het meest tijdrovende gedeelte van het recruitment proces uit handen nemen. Onze recruitment professionals zoeken voor u naar gekwalificeerde kandidaten en enthousiasmeren hen over uw bedrijf. Met Talent sourcing bespaar jij tijd en kunt u zich concentreren op uw core business.


Talent Sourcing bij &Van Kooten.


Kick-off - Bepalen van de doelgroep

Het proces begint met een grondige kick-off sessie waarbij de ideale kandidaat wordt gedefinieerd. We verdiepen ons in de specifieke kenmerken, vaardigheden en ervaring die noodzakelijk zijn voor de rol. Deze stap is cruciaal om een duidelijk profiel te schetsen van wie we zoeken.

De zoektocht naar de ideale kandidaat

Met het duidelijke kandidaatprofiel in handen, start de zoektocht. We gebruiken geavanceerde zoekmethodes en ons uitgebreide netwerk om potentiële kandidaten te identificeren. Deze stap omvat zowel actieve als passieve kandidaten, waardoor we een breed en divers talentenpool bereiken.


Benaderen en enthousiasmeren 

Na het identificeren van potentiële kandidaten, benaderen we hen op een persoonlijke en professionele manier. We leggen de nadruk op de unieke aspecten van de functie en de voordelen van werken bij jouw bedrijf. Ons doel is om hen enthousiast te maken over de mogelijkheden die de vacature biedt.

Overdracht

Na een zorgvuldige en gedetailleerde zoektocht presenteren wij de potentiële kandidaat aan jouw organisatie. Eenmaal voorgesteld, nemen wij een stap terug en vertrouwen het verdere sollicitatieproces volledig aan jouw deskundige handen toe. Vanaf dit punt verloopt het proces zoals je gewend bent, net alsof de kandidaat rechtstreeks op de advertentie heeft gereageerd. Jij behoudt de volledige controle over de volgende stappen, inclusief de interviews, evaluaties en de uiteindelijke besluitvorming.


Samenwerken met &Van Kooten?


Laat je gegevens via onderstaand formulier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met een van onze recruiters. De contact gegevens vind je hier. (link)

Top