De duurzame recruitment partner

In een snel evoluerende wereld van Smart Industry en Energietransitie verdient jouw organisatie top talenten die geloven in een duurzame toekomst. &Van Kooten, met meer dan 15 jaar ervaring, is jouw partner in het verbinden van jouw bedrijf met professionals die streven naar innovatie en technologische vooruitgang. Samen bouwen we aan carrières waar innovatie, technologie, en duurzaamheid niet alleen samenkomen, maar ook de toekomst vormgeven.

Waarom kiezen voor ons?

  • Integriteit: Echte verbindingen voor duurzame, lange termijn successen in recruitment.
  • Expertise: Diepgaande kennis in specifieke niches zoals Smart Industry en Duurzaamheid.
  • Partnerschap: Een betrokken aanpak die zowel op korte als lange termijn voor jou werkt.

Benieuwd hoe wij de perfecte match voor jouw organisatie vinden? Neem nu contact op en ontdek onze innovatieve benadering! 


Werving & Selectie

Laat ons ondersteunen in het wervingsproces. Van de allereerste zoektocht tot aan de ondertekening van het contract, zijn wij aan je zijde om de kandidaat te begeleiden. Ons voornaamste doel is altijd het tot stand brengen van een duurzame match.

RPO

Wij zijn uw strategische partner in talentwerving, gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte recruitmentoplossingen die passen bij uw unieke bedrijfsbehoeften. Laat ons uw team versterken met topkandidaten en uw wervingsproces optimaliseren

Talent Sourcing

Ons uitgebreide netwerk en vakbekwaamheid stellen ons in staat om binnen de kortst mogelijke tijd de perfecte aanvulling voor jouw team te vinden. Wij zetten ons in om potentiële kandidaten actief te zoeken, te benaderen en te enthousiasmeren voor jouw openstaande vacature.Deze klanten gingen u voor!Top