Lisa Nankman

Projectmanager Recruitment

De Duurzame Verbinder "

Lisa Nankman - Projectmanager Recruitment

De Duurzame Denker van &Van Kooten's Team.

Lisa is net aan boord gekomen als volwaardig Projectmanager Recruitment en ze is er helemaal klaar voor. Toen ze begon bij &Van Kooten deed ze nog een studie Culture, Organization and Management. Inmiddels heeft ze deze afgerond en is ze voltijd bij ons aan het werk. Ze leert nu de kneepjes van het vak, van het matchen van de juiste kandidaten met de juiste bedrijven tot het doorgronden van de complexiteit van de technische sector. Ze is ook onze contactpersoon voor klanten en managet zelfs delen van onze projecten. 

Hier bij &Van Kooten geniet ze van een hecht, jong en flexibel team waar vrijheid centraal staat. "Ik ben echt geïnteresseerd in projectbeheer en werk nauw samen met Niels om dit verder uit te bouwen. Bovendien vind ik de Smart industrie fascinerend en wil ik me op die manier inzetten voor een duurzamere wereld," vertelt Lisa.

Als ze niet aan het werk is of druk bezig is met haar thesis over organisaties en duurzaamheidsdoelen, kun je Lisa vinden in de sportschool, zeilend op het water of omringd door haar vrienden, die ze als haar tweede familie beschouwt.

Ben je klaar voor een kennismaking met Lisa en ons team? We kijken uit naar jouw bijdrage aan onze gedeelde toekomst!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top